Sint-Oedenrode
0413 - 49 01 61
Eindhoven
040 - 248 01 53

Thuis in autoschade!

Dagherstel kleine autoschade Menukaart
Lichtmetalen velgen

Afspraak maken Ga terug

Lichtmetalen velgen

€ 110,-

Herstelt kleine autoschades in één dag

Beschrijving beschadiging
Het raken van een stoeprand kan de velg of velgen lelijk beschadigen, met name de randen van de velg. Ook weersinvloeden en strooizout in de winter kunnen veroorzakers zijn van beschadigingen aan de velg of velgen.

Grootte van de beschadiging
Oppervlakkige schades zoals krasjes etc. kunnen prima hersteld worden. Als een velg krom is of zoals ook wel wordt genoemd in onbalans, kan deze methodiek van herstellen en opnieuw spuiten helaas niet worden toegepast. Wij gaan dan samen met u op zoek naar een andere oplossing.

Beschrijving van het herstel
De beschadiging wordt eerst gerepareerd waarna de velg of velgen met een veel voordeligere methode en veel sneller dan traditioneel herstel wordt gespoten. Dit noemen we spotrepair. Let op: het spuiten van velgen kan alleen bij velgen die al gespoten zijn. Dat is bij het merendeel van lichtmetalen velgen het geval. Indien velgen gepolijst zijn of deels gepolijst, kan dit alleen door polijsten weer als nieuw gemaakt worden. Twijfelt u, kom gerust even langs voor een gratis advies!

Tarief inclusief BTW
1 velg 110 euro, 4 velgen 400 euro.

Maximale technische reparatietijd
2 uur per velg, 6 uur voor 4 velgen.

Garantie
Op alle reparaties verlenen wij vier jaar Focwa garantie.

Wachtverzachters
Maak gerust gebruik van onze werkplek met wifi of vraag naar onze leenfiets! Wilt u toch een vervangende auto? Voor 25 euro inclusief BTW staat er één voor u klaar.

 Maak hieronder een afspraak om uw schade te laten beoordelen.

Maak een afspraak

Lichtmetalen velgen

Eindhoven