Sint-Oedenrode
0413 - 49 01 61
Eindhoven
040 - 248 01 53

Thuis in autoschade!

Dagherstel kleine autoschade Menukaart
Deuk / kras - doorsnee maximaal 10 cm

Afspraak maken Ga terug

Deuk / kras - doorsnee maximaal 10 cm

€ 219,-

Maximale doorsnede 10 cm

Soort beschadiging
Deuk.

Beschrijving beschadiging
Deuk die zich NIET bevindt op zogenaamde "liggende" delen zoals een kofferbakdeksel, motorkap of dak.

Grootte van de beschadiging
De deuk mag een maximale doorsnede van 10 cm hebben.

Beschrijving van het herstel
Het beeld dat bij een wat kleinere schade een veel groter deel van de auto gespoten moet worden, is in de meeste gevallen niet juist. Vaak volstaat alleen herstellen en spuiten op de plek van de deuk of kras. Een veel voordeligere methode en veel sneller dan traditioneel herstel. Dit noemen we spotrepair. We gaan eerst de deuk herstellen, daarna wordt er geschuurd en voorzien van nieuwe grondlak en laklaag. Vervolgens wordt de plaats waar eerst de schade zat zorgvuldig gepoetst. De schade is onzichtbaar hersteld.

Tarief inclusief BTW
219 euro*

Maximale reparatietijd
2,5 uur.

Garantie
Op alle reparaties verlenen wij vier jaar Focwa garantie.

Wachtverzachters
Maak gerust gebruik van onze werkplek met wifi of vraag naar onze leenfiets om snel even een boodschapje te kunnen doen!

* Indien de auto voorzien is van metallic lak, raden wij een extra handeling aan om kleurverschil van de lak te voorkomen. Deze extra handeling noemen wij in vaktermen uitspuiten. Dit houdt in dat naast de plek waar de schade zit, ook dat deel wordt overgespoten (voorzien van een nieuwe laklaag). De kosten daarvoor zijn 100 euro inclusief BTW per deel. Alleen bij metallic lak is deze extra handeling nodig. Hoe zie je of je auto metallic lak heeft? Als je auto in de zon staat of als je een spiegeltje naast je auto houdt en je ziet glinsters in je lak zitten, heb je metallic lak. Weet je het niet zeker? Vraag het ons.

Maak hieronder een afspraak om uw schade te laten beoordelen.

Maak een afspraak

Deuk / kras - doorsnee maximaal 10 cm

Eindhoven