Sint-Oedenrode
0413 - 49 01 61
Eindhoven
040 - 248 01 53

Thuis in autoschade!

Dagherstel kleine autoschade Menukaart
Diepe kras

Afspraak maken Ga terug

Diepe kras

€ 175,-

Herstelt kleine autoschades in één dag

Beschrijving beschadiging
Diepe kras waarbij de lak beschadigd is. De witte ondergrond is zichtbaar en als je met je nagel over de kras heengaat, loopt je nagel vast in de kras. De kras mag zich niet bevinden op de motorkap, het dak of de kofferbakdeksel (de zogenaamde liggende delen).

Grootte van de beschadiging
Kras van maximaal 20 cm.

Beschrijving van het herstel
Het beeld dat bij een wat kleinere schade een veel groter deel van de auto gespoten moet worden, is in de meeste gevallen niet juist. Vaak volstaat alleen herstellen en spuiten op de plek van de deuk of kras. Een veel voordeligere methode en veel sneller dan traditioneel herstel. Dit noemen we spotrepair. In geval van een diepe kras wordt de plaats van de kras geschuurd en voorzien van een nieuwe grondlaag en laklaag. Vervolgens wordt de plaats waar eerst de schade zat zorgvuldig gepoetst.

Tarief inclusief BTW
175 euro. *

Maximale technische reparatietijd
1,5 uur.

Garantie
Op alle reparaties verlenen wij vier jaar Focwa garantie.

Wachtverzachters
Maak gerust gebruik van onze werkplek met wifi of vraag naar onze leenfiets om snel even een boodschap te kunnen doen!

* Indien de auto voorzien is van metallic lak, raden wij een extra handeling aan om kleurverschil van de lak te voorkomen. Deze extra handeling noemen wij in vaktermen uitspuiten. Dit houdt in dat naast de plek waar de schade zit, ook dat deel wordt overgespoten (voorzien van een nieuwe laklaag). De kosten daarvoor zijn 100 euro inclusief BTW per deel. Alleen bij metallic lak is deze extra handeling nodig. Hoe zie je of je auto metallic lak heeft? Als je auto in de zon staat of als je een spiegeltje naast je auto houdt en je ziet glinsters in je lak zitten, heb je metallic lak. Weet je het niet zeker? Vraag het je ons. Wij kunnen je altijd helpen!

Maak hieronder een afspraak om uw schade te laten beoordelen.

Maak een afspraak

Diepe kras

Eindhoven