Sint-Oedenrode
0413 - 49 01 61
Eindhoven
040 - 248 01 53

Thuis in autoschade!

Dagherstel kleine autoschade Menukaart
Nare luchtjes

Afspraak maken Ga terug

Nare luchtjes

€ 75,-

Herstelt kleine autoschades in één dagSoort beschadiging

Beschrijving
Nare luchtjes in je auto veroorzaakt door huisvuil, huisdieren, sigaretten, schimmels of andere (industriele) vervuiling. Helaas verdwijnen deze geurtjes niet door één dag de ramen open te laten. De bron van de verontreiniging die de luchtjes veroorzaakt, dient uiteraard verwijderd te worden. Verder krijgt u maximaal effect als ook het interieur gestofzuigd en gereinigd en de aanslag van uw ruiten verwijdert is. Dan bent u 100 % verzekerd van een fris klimaat in uw auto!

Werkzaamheden
Alle soorten nare geurtjes worden zonder chemicalien definitief verwijderd inclusief schimmels door de ozongenerator. Deze wordt 8 uur in uw auto geplaatst. De zuurstof in de auto wordt hiermee omgezet in ozon waardoor alle bacterien gedood worden en de luchtjes verdwijnen. Geheel geurloos. Na de behandeling blijft er zuivere zuurstof over.

Tarief inclusief BTW
75 euro.

Maximale technische reparatietijd
8 uur.

Wachtverzachters
Maak gerust gebruik van onze werkplek met wifi of vraag naar onze leenfiets! Wilt u toch een vervangende auto? Voor 25 euro inclusief BTW staat er één de hele werkdag voor u klaar.

Extra’s
Ultrafris? Kies dan voor de combinatie van deze dienst inclusief de reiniging van de bekleding voor een totaalbedrag van 150 euro.

 Maak hieronder een afspraak om uw schade te laten beoordelen.

Maak een afspraak

Nare luchtjes

Eindhoven