Sint-Oedenrode
0413 - 49 01 61
Eindhoven
040 - 248 01 53

Thuis in autoschade!

Dagherstel kleine autoschade Menukaart
Vuile bekleding

Afspraak maken Ga terug

Vuile bekleding

€ 90,-

Herstelt kleine autoschades in één dag

Beschrijving
Een vlekje in uw bekleding kunt u prima zelf verwijderen. Voor het verwijderen van grotere vlekken of veel vlekken is vaak dieptereiniging van de bekleding nodig. Bij oppervlakkige reiniging blijven namelijk de zeepresten aanwezig in de bekleding wat helaas weer vuil aantrekt. Dus veel of grote vlekken? Tijd voor een professionele schoonmaak. De meeste vlekken zijn verdwenen na de professionele reiniging door uw schadehersteller. Alleen kunnen we helaas geen 100 % garanderen dat alle vlekken altijd verdwenen zijn. Soms zijn deze zo hardnekkig of blijven deels zichtbaar. Geef aub dus aan als u denkt dat er soortgelijke hardnekkige vlekken aanwezig zijn. Wij geven u een eerlijk advies wat u wel en wat u niet kan verwachten.

Beschrijving van het herstel
De voorstoelen en achterbank worden zorgvuldig gereinigd met een dieptereiniger. Die zorgt ervoor dat het vuil wordt losgeweekt en weggezogen. Het reinigingsmiddel wat hierbij wordt gebruikt, wordt met hoge druk in de bekleding gebracht. Hierdoor worden de dieper liggende vlekken ook verwijderd.

Garantie
Op alle reparaties verlenen wij vier jaar Focwa garantie.

Wachtverzachters
Maak gerust gebruik van onze werkplek met WIFI of vraag naar onze leenfiets! Wilt u toch een vervangende auto? Voor 25 euro inclusief BTW staat er één voor u klaar.

Extra’s
Bij dieptereiniging verdwijnen vieze luchtjes die de vlekken veroorzaken. Wilt u echter ook alle nare geurtjes uit uw auto laten verdwijnen, is de combinatie reinigingen van de bekleding met gebruik van de ozongenerator de ultieme oplossing. Deze combinatie bieden wij aan voor een totaalbedrag van 150 euro. Lederen bekleding kunt u prima zelf behandelen en reinigen met speciale producten voor leer, gewoon in de supermarkt te koop. Mocht u toch overwegen dit over te laten aan uw schadehersteller, kan dat uiteraard. Informeer vrijblijvend naar de kosten.

 Maak hieronder een afspraak om uw schade te laten beoordelen.

Maak een afspraak

Vuile bekleding

Eindhoven