Sint-Oedenrode
0413 - 49 01 61
Eindhoven
040 - 248 01 53

Thuis in autoschade!

Onze diensten en services

Garantie

Een FOCWA Eurogarantbedrijf – 4 jaar garantie op schadeherstel

Als erkend Focwa Eurogarantbedrijf geeft Lambert Autoschade B.V. vier jaar onvoorwaardelijke garantie op elke reparatie. Deze garantie bevestigt het vakmanschap en de zorgvuldige manier van werken van onze werknemers. Indien voor de onderdelen die wij vervangen hebben een langere fabrieksgarantie geldt dan 4 jaar, dan nemen wij die termijn automatisch over. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het verlies van de dagwaarde van uw kostbare bezit.

Als FOCWA Eurogarantbedrijf doen wij alles wat mogelijk is om u bij autoschade zo goed en efficiënt mogelijk te helpen. Zo weet u zeker dat de keus voor Autoschade Lambert B.V. de juiste is!

Wij voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen

Branchevereniging FOCWA ziet al jaren toe op de kwaliteit van het schadeherstelproces bij al haar leden. Tijdens periodieke controles worden leden uitvoerig gecontroleerd op de naleving van alle kwaliteitseisen. Afhankelijk van de kwaliteit, kunnen bedrijven in drie verschillende categorieën worden ingedeeld. Zoals u van Autoschade Lambert B.V. mag verwachten, zijn wij door FOCWA al jaren erkent als een FOCWA EuroGarant schadebedrijf dat voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Daar zijn wij trots op!

Voor meer informatie over FOCWA en het EuroGarant kwaliteitskeurmerk zie www.focwa.nl.

Download hier een voorbeeld van het FOCWA Garantiebewijs zoals dat wordt uitgegeven door Autoschade Lambert B.V. U heeft Adobe Reader nodig om dit bestand te kunnen openen.

Naar boven