Sint-Oedenrode
0413 - 49 01 61
Eindhoven
040 - 248 01 53

Thuis in autoschade!

Kleurwedstrijd 35 jaar Autoschade Lambert B.V.

Kleurwedstrijd 35 jaar Autoschade Lambert B.V.

35 jaar Autoschade Lambert B.V. moet natuurlijk gevierd worden. We beginnen met een kleurwedstrijd voor de kids. Wil je kans maken op 1 van de mooie cadeaus? Print de kleurplaat uit, kleur 'm op je allermooist in, stuur hem naar ons op en dan duimen maar! De actie loopt tot en met dinsdag 14 mei 2019, dus zorg dat de kleurplaat uiterlijk op die datum binnen is. Ons team zal uit alle inzendingen de winnaars kiezen. De winnaars zullen we in die week bekendmaken op Facebook en krijgen van ons persoonlijk bericht.

Hoe lever je de kleurplaat in?
Stuur deze per post naar Grobbendonkstraat 5, 5628 RE, Eindhoven, of scan de kleurplaat in en mail deze naar info@autoschadelambert.nl onder vermelding van ’35 jaar kleurplaat'. Als je de kleurplaat naar ons mailt, moet deze wel duidelijk zijn gefotografeerd of gescand. En vergeet niet je gegevens in te vullen, zo kunnen we contact met je opnemen als je gewonnen hebt.

Algemene voorwaarden:
Om kans te maken op de prijzen moet je een volledig ingevulde kleurplaat inleveren. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Eenmalige deelname per deelnemer. Inzendingen na 14 mei 2019 worden niet meegenomen in de beoordeling. Mocht je niet willen dat wij je tekening/naam (mocht je winnen) openbaar maken, geef dat dan bij ons aan. Door inzending ga je akkoord met de voorwaarden.

kleurplaat

Terug naar het overzicht