Sint-Oedenrode
0413 - 49 01 61
Eindhoven
040 - 248 01 53

Thuis in autoschade!

Vacature eerste autospuiter

Vacature eerste autospuiter

 

Lambert Autoschade B.V. heeft ruim 30 jaar ervaring als expert in schadeherstel. Vanuit onze locaties in Eindhoven en Sint Oedenrode herstellen wij zo’n 100 auto’s per week. Ons team van medewerkers zijn allen deskundig op hun vakgebied. Wij zijn Thuis in Autoschade! Als familiebedrijf staan wij garant voor een optimale service. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste technieken, want kwaliteit en service staat bij ons voorop!
Wij zijn per direct op zoek naar versterking van ons team.

Functie omschrijving:
Als eerste AUTOSPUITER ben je verantwoordelijk voor alle spuitwerkzaamheden. Daaronder verstaan wij: kleur bepalen, lak aanmaken, spuit klaar maken en het spuiten van diverse onderdelen en voertuigen. Onderhoud spuitcabine en mengkamer. Naast het spuiten ben je inzetbaar voor voorbereidende werkzaamheden als: strak maken, grondverf spuiten, schuren en afplakken.

Wij vragen:
-              Oog voor detail en je bent kwaliteitsbewust.
-              Diploma Autospuiter
-              Teamplayer

ZET JIJ ZE STRAK IN LAK? Dan is dit baan voor jou.....

Stuur je sollicitatie met je cv naar Autoschade Lambert B.V., Alfred Nobelstraat 3, 5491 DB, Sint-Oedenrode of stuur een e-mail voorzien van je cv naar steffie@autoschadelambert.nl. Voor meer informatie betreffende de vacature kunt je ook contact opnemen met Steffie van der Velden of Imke Verhoeven op telefoonnummer 040-2480153.

Terug naar het overzicht