Sint-Oedenrode
0413 - 49 01 61
Eindhoven
040 - 248 01 53

Thuis in autoschade!

Wat zijn de voordelen van dagherstel?

Bijna twee derde van de autobezitters vindt het belangrijk dat hun eigen auto schadevrij is, zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde. Van degenen die de afgelopen twee jaar schade hebben gehad, laat echter de helft de schade niet herstellen. Als reden wordt opgegeven dat herstel ‘te duur’ is of dat men er ‘geen tijd’ voor heeft. Daarom zijn wij dit jaar gestart met onze nieuwe vestiging Dagherstel.

Herstel van cosmetische schade via technieken als ‘spotrepair’ en ‘uitdeuken zonder spuiten’ is nog relatief onbekend bij autobezitters. Dat blijkt uit onderzoek onder autobezitters in opdracht van Allround Automotive Solutions (A.A.S.).

Bij deze hersteltechniek wordt er een deukje of kleine kras op de carrosserie of bumper plaatselijk hersteld. Spotrepair kan worden toegepast bij schades veroorzaakt door sleutels, lichte parkeerschade, een tik van een winkelwagen, takken of een schram van een paaltje. In onze vestiging Dagherstel kunt u tevens uw ruit laten repareren of vervangen, uw airco laten controleren of vullen, nare luchtjes uit uw auto laten verwijderen of uw auto extra glans laten geven. En dat allemaal binnen één dag. Zo snel? Ja, zeker zo snel! Lees in deze blog de voordelen en ga voortaan ook weer schadevrij de weg op.

Tijdbesparing                                   

Zoals het woord Dagherstel natuurlijk al zegt is je auto binnen één dag gerepareerd. Wij richten ons enkel op de schade zelf. Denkt u aan krassen of een andere beschadiging op de bumperhoek of carrosserie-deel, in plaats van het helemaal over te spuiten, pakt spotrepair alleen de beschadigde plaats aan. Dit scheelt aanzienlijk in arbeid en dus in tijd. In onze Dagherstel-vestiging hebben wij speciale spuitcabines, materiaal en sneldrogende lakken voor het herstel van kleine autoschades.

Stuk goedkoper

Spotrepair is een benaming voor het plaatselijk bijspuiten van lakschade. Krassen kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk hersteld worden zonder dat er een onderdeel gedemonteerd hoeft te worden. Doordat er een kleiner oppervlakte gespoten hoeft te worden is het lakverbruik ook aanzienlijk lager. Dit scheelt allemaal in de kosten.

Milieuvriendelijker

Doordat wij werken met watergedragen lakken en minder lak en materiaal nodig hebben, is het natuurlijk ook beter voor het milieu. 

Er komen verschillende autoschades in aanmerking voor onze vestiging Dagherstel. Ben je na het lezen van deze blog benieuwd wat het herstel zou kosten van uw kleine autoschade? Bekijk onze Dagherstel kleine autoschade Menukaart of kom langs in onze vestiging.

Terug naar het overzicht