Sint-Oedenrode
0413 - 49 01 61
Eindhoven
040 - 248 01 53

Thuis in autoschade!

Wat moet u doen bij autoschade?

In geval van schade:

Blijf altijd kalm en beleefd indien er andere partijen bij betrokken zijn. Beide partijen zijn geschrokken en materiele schade is altijd vervelend. Wij raden u aan altijd direct even met de politie contact op te nemen op 0900-8844. Bel 112 als er slachtoffers zijn of als er sprake is van een gevaarlijke verkeerssituatie voor u of anderen.

Vul altijd op de plaats van het ongeluk het Europees Schadeformulier in. Onderaan het schadeformulier dient u een nauwkeurige situatieschets te maken. Neem hiervoor de tijd en vergeet niet om belangrijke details zoals obstakels duidelijk te vermelden. Noteer op het schadeformulier alle gevraagde gegevens zoals naam, adres en telefoonnummer van de tegenpartij. Vergeet niet om het schadeformulier te laten ondertekenen door de tegenpartij.

Noteer de gegevens van eventuele getuigen. Dat is van groot belang op het moment dat er onenigheid ontstaat over de toedracht van het ongeval. Vraag eventuele getuigen dus gerust naar hun persoonlijke gegevens en telefoonnummer.

Indien uw voertuig weggesleept dient te worden kunt u contact opnemen met de hulpverleningsorganisatie van uw verzekeringsmaatschappij. Het telefoonnummer staat op uw groene kaart. 
Wanneer u een zakelijke leaserijder bent, wordt dit meestal door uw leasemaatschappij geregeld. Neemt u in dat geval dus eerst contact op met uw leasemaatschappij.

Het schadeherstelproces in 9 stappen:

stap-2

Particulieren - wij werken voor alle verzekeraars!

Autoschade Lambert B.V. verzorgt op efficiënte wijze de volledige afhandeling van autoschade met verzekeraars. Wij zijn door alle verzekeraars erkend als autoschade reparateur. Hierdoor bent u bij Autoschade Lambert altijd verzekerd van de allerbeste kwaliteit!

Lees meer

Assurantietussenpersonen

Assurantietussenpersonen zijn bij Autoschade Lambert B.V. op het juiste adres. Wij zijn door alle verzekeraars erkent als autoschade reparateur. U kunt al uw cliënten met autoschade dus zondermeer naar ons doorverwijzen. Als een professionele partner die thuis is in autoschade, nemen wij u onmiddellijk alle zorg uit handen.

Lees meer

Wagenparkbeheerders/fleetowners

Het beheren van een wagenpark is een intensief gebeuren. Komt daar onverwacht autoschade bij, dan is het heel prettig als u daar goed op voorbereid bent. Autoschade Lambert B.V. biedt zich graag aan als uw professionele partner bij autoschade. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een snelle en optimale dienstverlening als het gaat om schadeherstel. 

Lees meer

Merkdealers en Universele dealers

Merkdealers en universele dealers vinden in Autoschade Lambert B.V. een professionele partner als het gaat om autoschadeherstel. Wij zijn door vrijwel elke verzekeraar erkend als schadereparateur. U kunt al uw cliënten met autoschade dus rechtstreeks naar ons doorverwijzen. Als echte experts ‘Thuis in autoschade’, nemen wij onmiddellijk alle zorg uit handen.

Lees meer