Sint-Oedenrode
0413 - 49 01 61
Eindhoven
040 - 248 01 53

Thuis in autoschade!

Onze diensten en services

Airco service

Airco Service Eindhoven, voor een gezond klimaat in uw auto

Airco onderhoud wordt vaak vergeten. Toch is regelmatig onderhoud van groot belang. Jaarlijks lekt ongeveer 10% van het koudemiddel van de airco weg. Hierdoor kan de werking van het systeem ongemerkt sterk verminderen. Met een muffe geur en een ongezond leefklimaat in uw auto als gevolg.

Eenmaal per jaar Airco onderhoud

Autoschade Lambert B.V. zorgt ervoor dat de werking van uw airco op peil blijft en voorkomt daarmee dat u onverwachts voor hoge reparatiekosten komt te staan. Bovendien wordt met regelmatig onderhoud de groei van bacteriën en schimmels tegengegaan.

Levert uw airco minder koele lucht dan u gewend bent? Neemt u geurtjes of een muffe lucht waar? Aarzel dan niet en laat uw airco checken bij Autoschade Lambert Airco Service Eindhoven. Ga voor optimaal rijcomfort!

Airco controle: € 75,00 incl. BTW

Controle van alle essentiële onderdelen van uw airco. Bijvullen van koudemiddel tot max. 200 gram.
€ 0,50 per gram extra.

Airco geurbehandeling: € 29,00 incl. BTW

Airco geurbehandeling zorgt ervoor dat muffe luchtjes uit de airco verdwijnen. Ons advies is om eenmaal per jaar een geurbehandeling te laten doen. Voor een gezonde en frisse lucht in uw auto.  

Voordeelaanbiedingen                                                                                                            

Controle plus geurbehandeling: € 99,00 incl. BTW

* Bevat uw auto het nieuwe koudemiddel R-1234YF dan gelden de bovenstaande prijzen niet. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

 

Naar boven

Maak een afspraak

Airco service