Sint-Oedenrode
0413 - 49 01 61
Eindhoven
040 - 248 01 53

Thuis in autoschade!

Spotrepair

Kleine autoschades kunnen vaak snel hersteld worden door gebruik te maken van spotrepair, een innovatieve reparatiemethode waarbij het gehele paneel van de auto niet meer verwijderd hoeft te worden. Heeft u bijvoorbeeld een kleine beschadiging van een bumper, krassen op uw portier of andere kleine autoschades? Dan is het vaak niet nodig om een heel onderdeel opnieuw te spuiten, maar kan plaatselijk bijspuiten, zonder het demonteren van bepaalde onderdelen, voldoende zijn om de schade te herstellen. Er wordt gesproken van spotrepair wanneer de autoschade kleiner is dan een vel A4 papier. Hiernaast kan spotrepair vaak alleen toegepast worden als het over een vlak oppervlakte gaat.

Spotrepair bespaart tijd en kosten

Het voordeel van spotrepair is dat dit veel tijd bespaart en dus ook kosten. Uw auto hoeft namelijk vaak niet naar de garage en is vaak binnen een dag hersteld en weer gereed voor gebruik. Hiernaast is spotrepair meestal onzichtbaar (afhankelijk van de staat van de lak).

Spotrepair Eindhoven / Sint-Oedenrode

Heeft uw auto krasschade of andere kleine schades opgelopen? Geen zorgen Autoschade Lambert helpt u graag! Wij verzorgen snel, vertrouwd en vakkundig uw kleine autoschades vanuit onze locaties in Sint-Oedenrode of Eindhoven. Heeft u bijvoorbeeld spotrepair in Best of Helmond nodig dan bent u in een mum van tijd bij een van deze locaties. Onze professionals schuren uw krasschade, deze wordt vervolgens geplamuurd (indien nodig) en in de grondverf gezet. Hierna wordt uw auto bepoten met een nieuwe laklaag. U kunt dezelfde dag nog met een gerust hart de weg op met uw krasvrije auto!

Kosten spotrepair

Spotrepair is een stuk voordeliger. Benieuwd naar wat de kosten zijn voor een spotrepair reparatie? Dit is bij ieder soort schade weer anders, maar om een goede indicatie te krijgen voor het schadeherstel aan uw auto kunt u kijken op onze menukaart voor dagherstel.

Spotrepair EindhovenWeer snel opweg dankzij Spotrepair!